usturoi pentru un scalp sănătos

Proprietățile antibiotice naturale ale usturoiului sunt folosite pentru a face acest șampon, despre care se știe că previne căderea părului și îmbunătățește sănătatea părului. De asemenea, se știe că ajută la părul fragil și poate fi folosit împreună cu alte produse de îngrijire a părului pentru a oferi șuvițelor tale un plus de impuls de care au nevoie. Deși șamponul nu face miracole singur, poate ajuta la amplificarea efectelor dietei tale, care este esențială pentru pletele sănătoase și strălucitoare.

Sampon cu usturoi pentru scalp sanatos

Acest șampon este făcut din rădăcinile, frunzele și florile plantelor de usturoi, care sunt apoi combinate cu alte ingrediente pentru a forma un produs care poate fi folosit în locul șamponului obișnuit. Se crede că promovează creșterea părului, previne rărirea și inversează apariția cheliei și, de asemenea, tratează mâncărimea scalpului. Șamponul este, de asemenea, o alegere populară pentru cei care și-au vopsit sau prelucrat în alt mod părul, deoarece se crede că redă o parte din puterea și strălucirea pierdute ca urmare.

Printre cele mai frecvente preocupări legate de utilizarea acestui tip de șampon este teama că vă va lăsa pletele cu un miros urât, ceea ce nu este de obicei cazul. Mirosul usturoiului este dezodorizat în timpul procesului de fabricație, lăsând intacte doar beneficiile sale medicinale și pentru sănătate. Dacă vă îngrijorează mirosul, puteți utiliza acest produs împreună cu alte produse de îngrijire a părului pentru a reduce orice miros nedorit.

Șampon cu usturoi pentru un scalp sănătos

Dacă sunteți în căutarea unui șampon cu usturoi de înaltă calitate, încercați-l pe acesta de la Ever Ego | Italia (fostă Alter Ego). Este realizat dintr-un amestec de extract de usturoi negru și B11 și este special formulat pentru a proteja părul rărit și fragil. Antioxidanții șamponului oferă, de asemenea, pletelor tale o strălucire suplimentară.

Cea mai bună parte a acestui produs este că este potrivit pentru toate tipurile de păr, inclusiv părul vopsit și prelucrat chimic. Proprietățile antibacteriene ale usturoiului funcționează pentru a preveni acumularea de bacterii, care este o cauză majoră a mătreții. De asemenea, ajută la stimularea foliculilor latenți și la promovarea creșterii părului.

Dacă sunteți gata să încercați acest tip de șampon, este destul de ușor de făcut acasă. Pur și simplu curățați câțiva căței de usturoi și combinați-i cu o cantitate mică de apă pentru a face o pastă. Amestecați bine pasta și apoi masați-o pe scalp. După ce îl masați, lăsați amestecul să stea aproximativ 15 minute înainte de a-l spăla cu un șampon normal. Acest tratament de casă poate fi repetat după cum este necesar pentru a vă menține scalpul și părul sănătoși.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *